"Terima kasih kerana berminat menyertai saya dalam menjana income bergaya sebagai rakan niaga melalui Bisnes One XOX Prepaid. Sebagai seorang Leader, adalah menjadi tanggungjawab saya membimbing dan memastikan anda juga boleh berjaya mendapat income lebih RM3000 melalui bisnes One XOX..."

Sehubungan dengan itu, saya telah sediakan BONUS TERBAIK yang amat saya syorkan untuk anda gunakan HABIS-HABISAN dalam mengembangkan bisnes ONE XOX yang anda sertai. Bonus seumpama ini BELUM PERNAH saya berikan kepada sesiapa dan ianya KHAS untuk anda!


Nota: IP address anda di simpan oleh sistem dan sekiranya sistem mengesan ruangan download ini dikongsikan ia akan automatically blok akses anda ke ruangan download. Pastikan anda tidak memberikan login akses ke ruangan download anda melainkan untuk kegunaan anda sendiri.>>> Cabutan Bonanza OPPO Joy Smartphone <<<

50 Pendaftaran Subdealer Terawal Layak Menyertai
Cabutan Bonanza OPPO Joy Smartphone

(bernilai RM390)
Atas pendaftaran yang amat memberangsangkan, pihak kami berbesar hati sediakan sebuah smartphone untuk dimenangi oleh seorang subdealer yang bertuah. Cabutan bonanza ini akan dilakukan sebaik sahaja 50 kuota pendaftaran subdealer dipenuhi. Pemenang akan dihubungi dan nama serta gambar pemenang akan disiarkan dalam website ini sebagai bukti.
>>> Bonus Premium #1 - FLYERS <<<

PERCUMA Flyers Untuk Membantu Anda Promosi Bisnes Onexox. Anda boleh letakkan maklumat contact anda seperti nama penuh, nombor telefon dan sebagainya.
(bernilai RM20)

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
Flyer ONEXOX - Bahan Promosi Pek Permulaan PERCUMA
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

Ini adalah sokongan awal kami untuk membantu anda memulakan perniagaan ONEXOX. Kami di XOXPREPAIDPLAN.com mahukan anda untuk turut sama-sama berjaya dalam perniagaan ini. Kami juga akan berikan PERCUMA flyers setiap anda restock simkad Onexox dengan pihak kami. Dengan bantuan flyers ini, anda boleh meminimakan kos pengiklanan kerana sebahagiannya ditanggung oleh pihak kami. 
>>> Bonus Premium #2 - VIDEO TUTORIAL ONESYS <<<

PERCUMA Video Tutorial Onesys
(bernilai RM50)

** NOTA : Produk ini adalah produk digital. Anda akan menerima Video Tutorial dan bukannya DVD.
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
Video Panduan Asas Pengedar Onexox
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

Sebagai pengedar baru Onexox, kami tidak akan biarkan anda bersendirian tanpa bimbingan. Sebaliknya kami telah sediakan 4 video tutorial asas pengedar Onexox. Video coaching ini bertujuan untuk membantu dan membimbing anda bagaimana nak login ke sistem akses pengedar dan seterusnya melakukan pendaftaran simkad SP dan MNP Onexox. Anda juga akan diajar bagaimana menggunakan erecas untuk jualan topup! Moga dengan panduan video coaching ini diharap ia dapat memudahkan tugas anda sebagai pengedar simkad OneXOX.
>>> BONUS PREMIUM #3 <<<

Percuma Sistem WEBSITE REPLIKA
Untuk Promosi Bisnes ONE XOX Melalui Nama dan Tel Anda
(bernilai RM499)


■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
Rahsia BESAR Promosi 100% Autopilot
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

Laman web ini mengandungi nama dan nombor telefon anda. Sebaik sahaja anda membuat pendaftaran sebagai subdealer, anda akan memiliki sistem website replika yang bernilai lebih RM499 ini secara PERCUMA!

Link inilah yang akan membolehkan pihak saya membantu anda mempromosikan bisnes ONE XOX bagi pihak anda secara autopilot. Ianya seperti anda menyertai sebuah kelab keahlian di internet dan sebahagian yuran anda dan ahli-ahli lain akan digunakan untuk mempromosikan bisnes ONE XOX untuk semua ahli kelab keahlian ini - satu
konsep "advertising co-op" yang cuma boleh dilihat di pasaran luar negara buat masa sekarang ini.>>> BONUS PREMIUM #4 <<<

Percuma Video Panduan Membina Minisite ONE XOX
Untuk Promosi Bisnes ONE XOX Melalui Nama dan Tel Anda
(bernilai RM70)

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
Professional Minisite ONEXOX - SECRET WEAPON
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

Minisite ini mengandungi nama dan nombor telefon anda. Dengan bantuan minisite ini, bakal prospek akan lebih tertumpu kepada promosi yang anda tawarkan. Sudah pasti penerangan anda tentang bisnes ONE XOX menjadi lebih mudah, ringkas dan jelas.

Anda boleh lakukan sedikit survey di Google, berapa harga yang perlu anda bayar untuk memiliki sebuah professional minisite?? Tapi saya berikan anda PERCUMA video panduan setup minisite khas untuk bantu anda YAKINKAN prospek untuk sertai anda dalam bisnes ONEXOX.>>> BONUS PREMIUM #5 <<<

Sistem Admin Percuma!

(bernilai RM199)Sebaik saja anda mendaftar, kami akan berikan anda sebuah sistem admin anda sendiri dan di ruangan inilah anda akan dapat login dan menggunakan sistem dengan lebih efisyen. Seperti yang telah kami terangkan di atas, anda bukan saja memiliki sebuah web replika yang hebat tetapi juga menjadi admin kepada sistem canggih kami.

Melalui sistem admin ini, anda akan dapat melihat data pelanggan, dapat hubungi mereka, melihat statistik dan perkembangan promosi anda samada berkesan atau tidak, melihat ranking penaja terbanyak, bahan-bahan promosi dan sebagainya! Fuh, amat canggih sistemnya. Jangan risau, ianya simple dan taklah sesukar yang anda bayangkan!


>>> BONUS PREMIUM #6 <<<

PERCUMA Pendaftaran Agen Easyreload 

(bernilai RM99)

Bonus ini adalah percuma untuk semua subdealer yang berjaya daftar 20 keping simkad Onexox. YA, sebaik sahaja anda berjaya daftar 20 pengguna simkad Onexox, status anda secara automatik akan dinaikkan ke status Dealer (D). Apabila anda mencapai status ini, pihak kami akan uruskan pendaftaran agen easyreload SECARA PERCUMA.

Kini anda boleh mulakan bisnes topup secara easyreload dan jana pendapatan lumayan sebagai agen topup. Kami menyediakan PLATFORM TERBAIK kepada anda dalam menjana pendapatan sampingan sebagai agen topup. Ianya sangat mudah dan menyeronokkan. Kami turut menawarkan pekhidmatan jual topup secara easyreload dan memberikan anda keuntungan berganda-ganda sebagai agen topup.>>> BONUS PREMIUM #7 <<<

Sertai KOMUNITI Percuma 

(bernilai RM150)


Kami juga menyediakan support khusus secara eksklusif untuk anda di mana sekiranya anda berhadapan dengan sebarang masalah dan perlukan bantuan, kami akan bantu menyelesaikan segala masalah yang anda hadapi. Kami amat komited untuk bantu anda berjaya dalam perniagaan ini!

Jika nak diletakkan caj untuk kos support ini, nilainya tak kurang dari RM 150, tetapi istimewa untuk anda yang mendaftar, anda akan mendapat FREE Support secara ekslusif ini tanpa sebarang caj tambahan! Hebatkan?. 


>>> BONUS PREMIUM #8 <<<

FULLY ACCESS untuk PRODUK KILLER

SKRIP PEMASARAN SUPERHERO ONEXOX  

(bernilai RM380)


Produk ini adalah Produk KILLER saya dalam memasarkan simkad Onexox secara online dan offline. Jualannya masih laris sehingga sekarang. Ianya banyak membantu usahawan Onexox terutamanya newbie dalam meningkatkan jualan produk mereka secara online dan offline. Dengan memiliki produk ini, apa yang bakal anda ketahui nanti adalah rahsia bagaimana nak buat bisnes Onexox dengan teknik-teknik pemasaran SUPERHERO yang saya sendiri lakukan untuk besarkan bisnes Onexox.  Anda boleh KAUT UNTUNG BERGANDA melalui gabungan Formula Hebat Untuk Penuhkan Akaun Bank Anda Tanpa Melibatkan Ribuan Kos Pengiklanan! Teknik yang diberikan AMAT SESUAI digunakan untuk tingkatkan jaringan prospek Onexox anda.

KLIK DI SINI untuk penerangan produk dan testimonial pelanggan

Dengan memiliki produk killer saya, anda LAYAK claim bonus seperti di bawah! 


>>> BONUS KILLER #1 <<<

Ebook Skrip Pemasaran SUPER HERO Bisnes ONEXOX

(bernilai RM90)

>>> BONUS KILLER #2 <<<

Video Coaching Step by Step Bagaimana Nak Setup Minisite Cara Otai dan Profesional Fanpage Onexox>>> BONUS PREMIUM #9 <<<

TEKNIK dan STRATEGI LENGKAP AFFILIATE + Bonus Komando Affiliate bagaimana anda boleh HENTAM RM200 setiap hari menggunakan akaun FACEBOOK dan hasilkan INCOME BERTERUSAN TANPA produk sendiri 

(bernilai RM20 + RM120)


Melalui teknik ini, saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh menggunakan FB untuk hasilkan income MUDAH dan PANTAS. Anda perlu ingat memang ramai usahawan baru yang BERJAYA hasilkan income mudah menggunakan FB dan ada juga yang telah pun bergelar JUTAWAN FACEBOOK!

Tetapi bukan semua berjaya hasilkan wang besar di FB! Ada juga yang hanya untung bersih sekitar RM1K –RM2K setiap bulan. Tetapi insyaAllah melalui teknik yang bakal anda perolehi nanti, sudah pasti ada perubahan income online anda.
Belum Mula Pun, Anda Dah UNTUNG RM 1847.00!! YA... Bonus Ini Sememangnya PERCUMA Untuk Anda.. SERIUS!!!Saya tawarkan lagi beberapa KEISTIMEWAAN sekiranya anda sertai saya sebagai Dealer ONEXOX..!PENTING!!

PAKEJ PROMO DEALER = RM478 sahaja!! (PROMOSI TERHAD)


Sebaik sahaja anda dilantik sebagai dealer, anda akan menerima PERCUMA 10 pcs Starter Pack SP/MNP + 1 simkad PERCUMA untuk pendaftaran pakej Dealer  dari saya dan juga fully akses ke sistem pengedar selepas akaun pengedar diaktifkan.TERHAD Untuk 50 Yang Terawal!! Dan Saya Terpaksa TUTUP Tawaran Ini Apabila Kuota Dipenuhi. Ini Bertujuan untuk Personal Coaching Setiap Prospek Yang Telah Sertai Network Saya.


Siapa Saya?

Nama saya Narul Erwan Shah bin Hasan a.k.a nesh, tinggal di Perlis. Kebolehan saya ialah bidang pemasaran online dalam & luar Malaysia serta membantu ramai orang menjana pendapatan yang lumayan melalui internet. Saya berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam pemasaran internet (Internet Marketing) bermula tahun 2005.

Kemahiran dan pengalaman saya sebagai online marketer menjadikan saya seorang usahawan online serta menjadi mentor kepada sesiapa sahaja yang ingin mempelajari ilmu online dan offline marketing. Lihat detail profile saya DI SINI.
Straight to the points, berikut saya tunjukkan testimoni dealer yang telah join dan dapat bimbingan SEPENUHNYA dari saya khususnya sebagai pengedar oneXOX yang berjaya.


'SCREEN SHOT' pengedar-pengedar oneXOX yang sertai saya dan mendapat bimbingan sepenuhnya sebagai usahawan oneXOX.


 
P.S   - Syabas dan tahniah saya ucapkan kepada anda
P.S.S - Jika ada penambahan bonus, saya akan bagi FREE update.

Ikhlas,Daripada Meja IM : nesh


HANYA 50 KUOTA DIBUKA!!!

sila layari..

WWW.XOXPREPAIDPLAN.COM

untuk info lanjut..


Mohon berikan saya tempoh masa 48 Jam untuk import data anda ke sistem, sila semak semula selepas 48 jam dari tarikh pembelian. Terima kasih.

Hak Cipta Terpelihara 2014 - 2019 oleh http://www.xoxprepaidplan.com